Persberichten 2016

Januari 2016 -- Heikens Belastingadviseurs B.V. sluit zich aan bij Hills accountants en adviseurs

Belastingadvieskantoor Heikens Belastingadviseurs B.V. heeft zich in januari 2016 aangesloten bij Hills accountants en adviseurs.

De belangrijkste reden voor de samenwerking is het waarborgen van kwaliteit en continuïteit van de dienstverlening aan cliënten. 

"Vertrouwen is de basis voor samenwerking. Ik heb er alle vertrouwen in dat mijn cliënten en medewerkers bij Hills in goede handen zijn en ik met een gerust hart geleidelijk aan kan gaan afbouwen", aldus Marcel Heikens. "Uiteraard blijf ik nog geruime tijd betrokken bij mijn cliënten, al is het dan onder de Hills vlag."

Johan Tanis, partner bij Hills accountants en adviseurs, vult aan: "Wij zijn blij met deze samenwerking. Het klantenbestand van Heikens past goed in onze bestaande klantenkring. Voor de relaties van Heikens Belastingadviseurs B.V. zijn geen noemenswaardige veranderingen te verwachten, wel kunnen zij vanaf nu gebruik maken van nóg meer specialistische kennis."

De medewerkers van Heikens Belastingadviseurs B.V. zijn inmiddels verhuisd naar het pand van Hills accountants en adviseurs aan de Grindweg in Rotterdam dat op loopafstand van het voormalige kantoor van Heikens ligt.