Persberichten 2014

14 oktober 2014 -- Geslaagde bijeenkomst Wet Werk en Zekerheid

Op dinsdag 7 oktober jl. heeft bij Autoschade Herstel Meerburg in Capelle aan den IJssel een geslaagde bijeenkomst voor klanten en andere relaties van Hills accountants en adviseurs plaatsgevonden.

In samenwerking met de arbeidsrechtspecialisten van De Juristenkamer werd de nieuwe Wet Werk en Zekerheid die op 1 januari 2015 in werking treedt, uitgebreid toegelicht. Mag je nog een proeftijd opnemen in een tijdelijk contract, wat is de aanzegplicht en wanneer moet je een transitievergoeding betalen aan je werknemer, zijn slechts enkele vragen die aan bod kwamen.

Voor de aanwezigen genoeg stof tot nadenken. Duidelijk werd dat een tijdige en goede voorbereiding op de Wet Werk en Zekerheid extra kosten kan voorkomen.

Tijdens de borrel na afloop werd nog druk nagepraat over de WWZ en andere zaken. Daarnaast was er volop gelegenheid om een kijkje te nemen in de keuken van Autoschade Herstel Meerburg. Ook de herenkleding van buurbedrijf Micro Tie Group kreeg alle aandacht. Kortom een geslaagde avond voor alle partijen.

Bijeenkomst WWZ